Je bekijkt de reis...

a
A
12 juni 2015 17:40 | Door: Petra mols
Hello Boys,
Bedankt voor jullie trouwe logboek. Wat een kilometers in de benen al. Knap. Hou vol; maar ik hoor geen klagen dus dat gaat gewoon lukken. Ik begrijp dat jullie regelmatig overmand worden door de schoonheid van de natuur en dat snap ik. Hoe de vale gieren boven je hoofd cirkelen in een verlaten omgeving. Ook wel een beetje Hitchcock... Jullie fietsen ook heel hoog zeg. Niet koud aan de beentjes?
En dan kun je ze ook nog eens niet warmen aan elkaar op zo'n slaapzaal... Zo wordt het toch nog een echte bedevaart en zo hoort het ook.
Goeie reis verder weer! xx
12 juni 2015 21:25 | Door: Remy en Annie
Dat moet bijzonder zijn in die kloof! we verheugen ons nu al op de foto's. Dapper hoor en dat met al die % omhoog. Geniet ervan!
12 juni 2015 22:44 | Door: Jose en Sjef
wat een belevenissen, erg boeiend om te lezen.
het slapen op een slaapzaal met anderen is zo te lezen een bijzondere ervaring, ik vraag me wel af of de anderen pelgrims ook genoten hebben van jullie...... (gesnurk)
we zijn wel enorm trots op jullie en volgens mij zag ik op de foto dat de buikjes gekrompen zijn !
al met al komen jullie al aardig in de richting van Santiago, de komende steden en hoogvlaktes zijn ook nog erg bijzonder, dus blijf genieten. lieve groeten van ons.
ps met jullie bus alles oké, staat nu hier "te wachten" tot dat we kunnen vertrekken.
13 juni 2015 09:30 | Door: Sonja
Hoi Ko en Geert, weer erg boeiend om te lezen. Mooi hoor!
En voor iemand zoals ik die niet van fietsen houd, blijf ik me verwonderen dat jullie zoveel km fietsen leuk vinden. Maar het zal vast niet altijd makkelijk zijn, maar jullie komen er wel. Daar twijfel ik nou weer niet aan. Geniet verder van alle schoons!
13 juni 2015 11:33 | Door: Arnold Hendriks
Wegen de laatste kilometers het zwaarst? Het is een hele prestatie.
Petje af.
13 juni 2015 11:42 | Door: jan en ali
Hallo, Ko en Geert.
Wat heerlijk om de verslagen van de reis mee te maken. Fantastisch hoe jullie de reis beleven. Wij genieten ook iedere keer weer van jullie mooie verhalen. Dat de volgende 800 km net zo mooi mag verlopen dan de vorige . Veel fiets plezier.
Van uit Goes lieve groetjes .
15 juni 2015 07:30 | Door: Rob Kamermans
Dag Ko en Geert, Een mooi verslag weer. Jullie zien veel moois en maken veel mee. Jullie komen blijkbaar veel aardige mensen tegen. Geeft een hoopvolle indruk van de mensheid!
15 juni 2015 18:02 | Door: Roeline
Geweldig, jullie verslag, bienvenido i Espana,geniet er van , weet wel dat jullie een heleboel vrienden laat meegenieten van jullie verslagen.
Groetjes, Roeline.
15 juni 2015 21:33 | Door: marijn en adrie
Geweldig mooi en interessant om jullie verslagen elke keer weer te lezen.
Wat zien jullie veel en wat maken je veel mee. Prachtig.
En die grote bulten hebben jullie toch maar bedwongen. Die hebben jullie in de pocket.
En die laatste kilometers komen jullie ook wel door. Zeker weten!!
Lieve groeten, Marijn en Adrie